Intrebari si raspunsuri frecvente

Cele mai frecvente intrebari si raspunsurile la acestea

Pentru cine este ALT?

ALT este pentru cei care sunt lider de tineret, pentru cei care sunt in echipa care lucreaza cu tinerii sau oamenii care aspiri pentru a fi lideri de tineret. Programul academiei se adresează tinerilor cu vârsta între 17-35 de ani.

Ce conține programul academiei?

Programul academiei este unul dinamic incluzând predarea unor cursuri teoretice și practice, închinare & slujire, team-building, sesiuni de întrebări și răspunsuri, evaluare și graduare.

Unde se desfășoară cursurile?

Cursurile academiei se desfășoară în clădirea bisericii Metanoia Timișoara, calea Torontalului nr.61.

Ce sa intampla dupa ALT?

Dorinta si intentia noastre este sa tinem legatura cu fiecare student care a participat la ALT, fie prin medii sociale, email sau chiar vizite la bisericile lor. Cu timpul s-ar putea sa fie chemat actual si fost elev la conferinte sau cursruri mai scurte sau pe weekend.

Unde este cazarea?

Cei care sunt din Timișoara pot sta acasă la ei. Există posibilitatea ca aceștia să fie cazați la rândul lor, urmând să achite taxa pentru student din afara Timișoarei, adică 300 lei. Pentru cei din alte orașe, avem o posibilitate de cazare la o fundație în centrul Timișoarei. Acolo dispunem de un etaj unde este și bucătărie. Dacă veniți din alte orașe și aveți prieteni la care vă puteți caza, taxa va fi ca pentru cei din Timișoara, adică 200 lei.

Care sunt costurile Academiei?

Taxa de participare este de 200 lei pentru cei din Timișoara si 300 lei pentru cei din alte localități, acestora din urmă li se oferă cazare. Pe lângă aceste costuri, vă mai trebuie bani de buzunar și de mic-dejun.

Este mâncarea inclusă în taxa de participare?

În fiecare zi sunt servite prânzul și cina. Acestea sunt incluse în taxă. Micul dejun nu este în prețul academiei. Pentru timișoreni, aceștia pot servi micul-dejun acasă, iar pentru cei care vor fi cazați, vă puteți gospodări singuri la facilitatea unde veți fi cazați, aceasta dispunând de bucătărie. Totodată puteți lua micul-dejun și la prietenii care vă pot caza. Luni seara, la deschidere, si Duminică, nu se oferă nici o masă (dar așteptați-vă să fiți invitați la cineva acasă).

Avem timp liber în program?

Suficient! În fiecare zi aveți câteva ore libere după prânz, la care se adaugă și pauzele aferente între cursuri. Puteți să alegeți să vă petreceți timpul liber dintr-o varietate de opțiuni: Mall, discuții cu vorbitorii, somn, sport etc.

Nu gasesti ce cauti? Te sfatuim sa ne Contactezi

Te asteptam in aceasta vara la ALT

Vino la Academia Liderilor de Tineret - Timisoara 04 - 15 Iulie 2016

Inscrie-te acum →