Despre ALT

Academia Liderilor de Tineret - Scurta Prezentare

Academia Liderilor de Tineret este un proiect comun al bisericilor Casa Inchinarii si Metanoia Timisoara. Din pasiune pentru generatia tanara, s-a nascut o dorinta si un vis in inimile noastre, si anume prin intermediul academiei vom favoriza un loc prielnic, unde liderii de tineret pot sa fie incurajati si ajutati in lucrarea lor cu tinerii.

ALT isi propune sa instruiasca si sa echipeze lideri de tineret la nivel local si national. Programul academiei se adreseaza tinerilor cu varsta intre 17-35 de ani.

Dorinta noastra este ca prin intermediul academiei, liderii de tineret, sau aspirantii, sa se intoarca in bisericile lor inspirati, curajosi si cu o pasiune mai mare pentru aceasta generatie.

DE CE O ACADEMIE DE LIDERI DE TINERET

Depasirea Provocarilor
DEPASIREA PROVOCARILOR

Pentru a echipa lideri care au dorinta de a se dedica unei lucrari de tineret, ajutandu-i pe tineri sa faca fata provocarilor si problemelor specifice varstei.

ASPIRATII NOI
ASPIRATII NOI

Pentru a-i incuraja si pentru a le oferi inspiratie tinerilor lideri sau liderilor aspiranti, in lucrarea pe care o fac.

dezvoltare
DEZVOLTARE

Pentru a le oferi liderilor instrumente pentru eficientizarea si cresterea calitativa si cantitativa a lucrarii de tineret.

cunoastere
CUNOASTERE

Pentru a pune bazele unei retele de comunicare intre tinerii lideri, in cadrul careia isi pot impartasi propriile experiente si idei.

PENTRU FORMARE
PENTRU FORMARE

Pentru a raspunde nevoii urgente de lideri de tineret in Romania.

Identitate Chemare
IDENTITATE

Pentru a-i ajuta pe tinerii lideri sa isi inteleaga chemarea sau aceasta sa fie confirmata in viata lor.

Te asteptam in aceasta vara la ALT

Vino la Academia Liderilor de Tineret - Timisoara 04 - 15 Iulie 2016

Inscrie-te acum ?