ALT Blog

Blog-ul Academiei Liderilor de Tineret

in     by Administrator 25-01-2016
0

Nu te-ai gandi niciodata ca ai putea sa ratezi nunta celui mai bun prieten(a). Sau sa ratezi concertul formatiei tale preferate atunci cand vine in orasul tau. Nu ai rata niciodata interviul pentru job-ul la care visezi!!.

Unele lucruri nu ai trebuie sa ratezi niciodata. Asa este si cu Academia Lideriolor de Tineret. Poate ca esti lider de tineret, poate ca faci parte din echipa de organizare a serilor de tineret sau poate iti doresti sa incepi o lucrare cu tinerii. Nu ratezi sansa de a veni la ALT vara 2016!

Nimeni nu le stie pe toate. Fiecare dintre noi inca mai poate lucra si dezvolta propriile aptitudini. Probabil ca esti mai bun in unele domenii si mai slab in altele. La ALT vei primi invatatura si vei auzi experiente care te vor ajuta in lucrarea pe care o faci si vei avea ocazia la randul tau sa impartasesti propriile tale idei si experiente cu ceilalti lideri din alte biserici.

Nu rata ocazia de a fi inspirat, incurajat si echipat pentru a fi lider atunci cand Academia Liderilor de Tineret va avea loc in Timisoara in perioda 04. - 15. Iulie.

 

 

Captcha

0 Comments

Captcha

Blog

Incercam sa publicam in blog-ul nostru mici articole de incurajare si educare pentru activitatea liderilor de tineret. Va incurajam sa comentati editorialele noastre.

Te asteptam in aceasta vara la ALT

Vino la Academia Liderilor de Tineret - Timisoara 04 - 15 Iulie 2016

Inscrie-te acum ?